2007/07/31

Hospitality Club

L'Hospitality Club és per aquells que vulguin conèixer gent que volen conèixer gent. Per als que vulguin conèixer gent de fora i els vulgui ajudar allotjant-los a casa, mostrant-los la ciutat o el que sigui. I, naturalment, és per aquells que volen dormir gratis quan viatgen amb vols de baix cost i així fer unes vacances amb dos duros de pressupost.

Per a poder posar-se en contacte amb els seus membres cal ser-ne membre. El fet de ser-ne membre no obliga a ajudar als altres membres. Es pot, o no, oferir allotjament. El mateix amb el menjar i les visites guiades. Quan et fas membre et demanen que en facis publicitat.

Prou històries: des de fa uns dies hi estic ficat. Nosaltres oferim, eventualment, el nostre sofà-llit. I nosaltres hem buscat algú que ens vulgui allotjar una nit a Amsterdam, sense èxit. Amsterdam està molt sol·licitada i és difícil trobar-hi un lloc. En canvi ningú vol venir a Dortmund, on hi ha més de 300 hospitalaris. No sé si en el futur podrem visitar algú o algú ens demanarà de venir... crec que seria una experiència interessant. I de passada, encoratjo als meus lectors a ser-ne membres. Als que us fa una por terrible que vingui algú a casa vostra, tranquils: podeu posar que no voleu rebre ningú, o posar que "potser" i després dir que no si no n'esteu convençuts. I sempre podreu demanar a algun hospitalari de la ciutat on feu vacances que us allotgi.

Fins aviat!